Marirea penisului este posibila?

Marirea penisului este o problematica foarte importanta pentru barbatii din ziua de astazi. In conditiile in care mereu sunt prezentate tot felul de metode despre care se spune ca pot sa dea roade, iar presiunea care se pune pe barbati este din ce in ce mai mare, este clar de ce acestia cauta noi si noi metode prin care sa puna cativa centimetri in plus. Totusi, intrebarea care se pune este daca marirea penisului este totusi posibila si, daca da, care sunt cele mai bune metode si ce riscuri au acestea pentru starea generala de sanatate a barbatilor.

Acestea fiind spuse, sa vedem care sunt cele mai des utilizate metode de marire a penisului si daca ele dau rezultate, dar si cu ce pret pot sa fie obtinute acestea.

Marirea penisului prin metode naturiste

Exista mai multe variante, chiar si cand ne referim la simplele si clasicele metode naturiste, cele mai des utilizate de barbatii care isi doresc sa intervina pentru marirea penisului.

Acestea au marele avantaj de a nu avea efecte secundare. Din pacate, nici cele pozitive nu se manifesta la fel la toti cei care le folosesc. Asadar, exista sanse la fel de mari chiar sa apara o crestere a penisului in perioada de utilizare, dar si sa nu se intample nimic. Pe de alta parte, nici organismul si nici penisul nu sunt afectate in mod negativ de astfel de solutii, deci ele sunt relativ sigure pentru cei care le utilizeaza. Singurul lucru la care ar trebui sa fie totusi atenti este ca ele sa nu contina ingrediente la care persoanele sa fie alergice.

Cele mai des intalnite produse naturiste sunt pastilele pentru marirea penisului. Acestea sunt din plante si trebuie sa fie luate dupa un anumit tipar, cu pauze sau fara. Pe de alta parte, exista si creme pentru marirea penisului, si ele fiind create tot pe baza de plante. Acestea din urma pot sa fie folosite singure sau impreuna cu un program de exercitii. In plus, nu este necesara prezenta la medic sau retete (in primul rand pentru ca multe produse naturiste nu se gasesc in farmaciile normale), dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii atent cu modul in care le folosesti.

Exercitii si folosirea dispozitivelor

Exercitiile pentru marirea penisului sunt probabil cea mai veche tehnica folosita pana in timpurile noastre. Atat chinezii, cat si indienii sau arabii foloseau tot felul de exercitii, iar barbatii moderni le-au preluat pe foarte multe dintre ele.

Cea mai simpla metoda este cea de tragere intr-un program regulat care se intinde pe o perioada de cateva luni. Astfel de exercitii trebuie sa fie facute in stare flasca, timp de 30 de minute in fiecare zi. Totusi, cei care le aplica trebuie sa aiba grija sa nu traga prea tare, pentru ca pot provoca leziuni, inrosiri sau chiar o sensibilitate exagerata.

Apoi, o alta varianta este sa folositi greutati. Dar chiar daca tehnica este utilizata de mii de ani, de catre triburile africane, dar si in alte locuri din lume, aceasta nu garanteaza nici succesul si presupune si riscuri. Pentru ea trebuie sa fie agatate de penis niste greutati de pana la 100 de grame, care trebuie sa fie ridicate prin miscarea corpului. Fara o atentie sporita insa, pot sa apara leziuni grave sau chiar ruperea tesuturilor.

Ca dispozitive, cel mai des utilizat este pompa cu vacuum. Aceasta este folosita si in tratarea impotentei si ofera rezultate de durata medie. Asadar, putem spune ca este o metoda care functioneaza in mod sigur, dar trebuie sa fie folosita in mod constant si presupune, de asemenea, si cateva pericole (in mare parte aceleasi). Mai exista si alte dispozitive, asa cum sunt cele de tragere, dar acestea sunt si extrem de periculoase si presupun un proces lung si dureros.

Operatiile – o solutie?

Daca vrei sa afli cel mai sigur raspuns la intrebarea “cum sa iti maresti penisul” trebuie spus ca operatiile functioneaza si sunt pe viata. Cu toate acestea, niciun medic nu va accepta sa opereze decat in cazul unor probleme medicale sau pentru pentru reconstructie in urma accidentelor.

In concluzie, un barbat care sufera din cauza unui penis pe care il considera a fi prea mic are mai multe sanse, dar niciuna nu garanteaza succesul. Pana la urma insa, o solutie este si gasirea unei partenere potrivite, cu care sa comunice pentru a afla care este cea mai buna pozitie pentru a ajunge la orgasm.