Cum se poate obtine un penis mai mare prin cele mai sigure metode

penis micDaca la femei se vorbeste foarte mult despre marirea buzelor, a sanilor sau feselor la barbati cel mai adesea se aduce in discutie marirea penisului. Fie ca barbatul are o problema reala sau este doar nemultumit de lungimea sau grosimea acestuia se pune problema maririi, dar si cum se poate realiza aceasta. Insa acest lucru este mai greu de realizat, mai ales daca ne gandim la usurinta cu care o femeie isi poate mari buzele sau sanii.

Proceduri si tehnici de marirea penisului

Daca am sta sa le trecem in revista pe toate nu vom ajunge decat la concluzia ca sunt multe, chiar foarte multe si incep pe la banalele pastile si ajung pana la operatii. Chiar daca le-am numit banalele pastile, probabil ca acestea sunt in numarul cel mai mare, existand o varietate aproape impresionanta de tipuri care contin tot felul de amestecuri de substante, cel mai adesea din plante, care promit rezultate miraculoase. Pe langa pilule exista si creme sau chiar spray-uri, care cel mai adesea sunt realizate tot cu substante obtinute din plante si care, desigur, promit o rezolvare destul de rapida a problemei.

De asemenea exista un instrument care este foarte cunoscut si anume pompa de marire. Aceasta a fost special creata pentru barbati, dar era initial utilizata cu un alt scop si anume tratare impotentei, insa cu timpul a inceput sa fie utilizata si pentru marirea penisului. Sistemul de functionare este destul de simplu, organul genital este introdus in pompa, la capatul caruia se afla un balonas care trebuie apasat cu o anumita ritmicitate. Timp in care in interiorul pompei se creaza un vid care face ca sangele sa fie atras in organ iar acesta sa creasca, cel putin in circumferinta.

Pe langa device-uri mai exista si tot felul de tehnici mai vechi sau mai noi despre care se spune ca ar putea duce la marirea penisului. Despre unele se spune ca dateaza inca din antichitate, iar despre altele ca sunt mult mai recente. Printre acestea se numara si tehnica mulsului, care presupune realizarea unui fel de masaj asupra penisului timp de aproximativ o ora pe zi, dar fara ca acesta sa ajunga in erectie. Tot la categoria tehnici regasim si atarnarea unor greutati de penis pentru o perioada mai lunga de timp.

Iar acum trecem la un domeniu care este temut de cei mai multi oameni si anume chirurgia. Asa cum spuneam si mai sus exista si metode chirurgicale de marirea penisului, atat in lungime, faloplastia, dar si in circumferinta. Insa acestea sunt, asa cum se asteapta toata lumea, mai scumpe dar si destul de dureroase si este nevoie de o perioada de convalescenta in urma acestora. Faloplastia se poate realiza prin taierea unor ligamente, astfel obtinandu-se un penis mai mare, dar aceasta operatie trebuie urmata de anumite metode postchirurgicale pentru cel putin 6 luni, altfel existand riscul ca organul genital sa se retraga si operatia sa fi fost in zadar. Iar pentru marirea circumferintei se utilizeaza atat tesut adipos chiar de la pacient sau grefe de piele.

About SuperBig.ro

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.